Events

openingsfeest

housewarming

Naast het vieren van een jubileum is het vieren van de opening van de nieuwbouw, verhuizing, renovatie of uitbouw niet te missen. Het is voor iedereen een spannend moment! En waarom zou je het dan niet vastleggen met een feest? Wat de reden ook is, het is vaak een verbetering of een positieve verandering. Sta stil bij je prestaties en vier ze! Jullie hebben dit met z’n allen voor elkaar gebokst! En de Smaakmakers, die vieren graag met jullie mee.

Inspiratie

Previous slide
Next slide

zet je bedrijf op de kaart

Een opening heeft vaak een informele sfeer, maar het is ook dé uitgelezen kans om je bedrijf, soms letterlijk, op de kaart te zetten. Buren, bedrijven in de omgeving of zelfs verschillende stakeholders kun je kennis laten maken met je onderneming tijdens een feest! Jullie geven een kijken in de keuken. Nou hebben wij veel ervaring met het optimaal benutten van deze keuken. Zo geven graag advies over welke mogelijkheden jullie locatie en de verschillende ruimtes bieden. Jullie trots wordt echt het decor voor deze feestelijke ontmoeting!

Welkom op jullie housewarming!

Een informele setting, maar zeker een mogelijkheid om te netwerken of de band met collega’s te versterken. Geen tijd dus om je druk te maken over stroom, voldoende toiletpapier, een warme bitterbal of een koud colaatje. Dit is waar wij Smaakmakers graag bij ondersteunen. Wij beschikken over de juiste ingrediënten en kennis om jullie opening soepel te laten verlopen. Wij ontzorgen! We trekken niet alles bij jullie weg, want wij begrijpen ontzettend goed, dat jullie goed weten hoe jullie dit willen vieren. We willen alleen wat Smaak toevoegen en het idee versterken. Mocht er nu wel de wens zijn om het helemaal uit te besteden, dan doen we hier natuurlijk ook niet moeilijk over.

openingsfeest

Proef de sfeer

We hebben al vele mooie openingsfeesten mogen organiseren. Ben je benieuwd waar wij onze smaak aan hebben toegevoegd?

Neem dan nu contact met ons op!

Heb je de smaak te pakken? neem contact met ons op