Events

Bedrijfsfestival

collega's in de spotlight

Wil je een feest organiseren waar je gasten het nog lang over hebben? Overweeg dan eens om een festival te organiseren voor jou bedrijf. Festivals zijn hot. In een land met jaarlijks ruim 850 festivals zijn de mogelijkheden eindeloos. Of het nou zakelijk of informeel is, er zijn genoeg redenen om van je evenement een festival te maken. Een festival is een middel om je gasten soms letterlijk mee in het zonnetje te zetten. Wie die gasten zijn? Dat bepaal jij! Of het nou je personeel is, met of zonder aanhang, de buurt of je relaties en klanten. Het maakt niet uit.

Inspiratie

Previous slide
Next slide

Bedrijfsfestival -
tent aan het water

Hoe vet is het om je bedrijfsfestival aan het water te organiseren! Tijdens het feest lekker een plons kunnen nemen, en van je cocktail genieten die je krijgt bij de cocktail bar in het water. Of wat dacht je van een activiteit die uitgeoefend wordt in het water. We kunnen nog zoveel meer bedenken: een waterfestival, silent disco water party…..noem maar op. Ben je uit gedobberd? Dan gaat het feest verder op het droge! 

Wij kennen verschillende plekken waar we zo’n gaaf bedrijfsfestival kunnen realiseren. Denk aan Het Hulsbeek, Het Rutbeek en Bussloo. Zie jij jezelf en je collega’s al maximaal feesten in en aan het water?

bedrijfsfestival -
op eigen locatie

Je bedrijfsfestival op eigen locatie? Dat kan! Hebben jullie een grote locatie waar een festival goed georganiseerd kan worden, de Smaakmakers staan meteen voor je klaar! Wij zullen over alles nadenken en het terrein helemaal naar jullie eigen smaak aankleden.

 

bedrijfsfestival

Bedrijfsfestival - meerdaags

Liever een heel weekend feest vieren? Ook dat is zeker mogelijk. Wij zorgen voor een paar onvergetelijke dagen. Neem contact op met ons.

Heb je de smaak te pakken? Neem contact met ons op