mini festival

Wil je een feest organiseren waar je gasten het nog lang over hebben? Overweeg dan eens om een bedrijfsfestival te organiseren. Festivals zijn hot. In een land met jaarlijks ruim 850 festivals zijn de mogelijkheden eindeloos. Of het nou zakelijk of informeel is, er zijn genoeg redenen om van je evenement een bedrijfsfestival te maken. Een festival is een middel om je gasten soms letterlijk mee in het zonnetje te zetten. Wie die gasten zijn? Dat bepaal jij! Of het nou je personeel is, met of zonder aanhang, de buurt of je relaties en klanten. Het maakt niet uit.

Voor meerdere doelen

Voor elke doelgroep is een passend bedrijfsfestival te organiseren. Tijdens een personeelsfeest kan je op informele wijze je personeel bedanken voor hun inzet. Heb je iets zakelijks te vieren zoals een jubileum of productpresentatie? Waarom zou je dat niet in festivalvorm doen. In een fraai gedecoreerde feesttent creëer je een prachtige beleving van je product of bedrijf. Met een tent op je eigen terrein is gemakkelijk verbinding te maken met je bedrijfspand. Zo kan je rondleidingen vanuit de tent starten en andere activiteiten zoals demonstraties, eenvoudig laten plaatsvinden op je eigen terrein. Wij regelen alles voor je, van de tent tot de band, en het hele programma. Natuurlijk mag de catering niet ontbreken en daarin zijn de mogelijkheden eindeloos. Van een gezellig pleintje met foodtrucks tot een geheel verzorgd diner. Alles is mogelijk op locatie.

Van 50 tot 5000 personen!

Voor elk soort gezelschap is er een bedrijfsfestival te organiseren. Ben je met een groep van 50 tot 100 personen? Dan organiseren we een mini-festival met tent, aankleding, bar en een tof entertainmentprogramma. Wil je een evenement organiseren voor grotere aantallen? Dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Wil je één grote tent met alles er op en eraan of wil je meerdere ‘areas’ creëren met diverse soorten entertainment? Afhankelijk van de omvang van het evenement is een locatie nodig waar het bedrijfsfestival georganiseerd kan worden. Dit kan op een groot veld of parkeerplaats naast je bedrijfspand zijn, maar ook op een evenementenlocatie ergens in Nederland.

Neem contact op met één van onze Smaakmakers en we doen graag een voorstel.