food

food

food

Over Smaak valt niet te twisten, maar wij weten wel wat lekker is!

Previous slide
Next slide

van normale bbq tot smokers

Wanneer het weer mee zit, is een barbecue átijd goed. 

Of je nu op zoek bent naar een BBQ buffet, een BBQ catering voor op jouw festival of zelf wil leren hoe je een echte BBQ chef wordt, hier vindt je er alles over! 

CONCEPTCatering

Eigenzinnige catering, speciaal voor jou! 

Wil jij jouw gasten trakteren op een unieke eetbeleving? Wij verzorgen catering op maat, passend bij jouw bedrijf en haar doelen. Hierbij houden wij rekening met de laatste foodtrends en bieden we diverse eetconcepten aan met wisselende thema’s. 

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Foodtruckcatering

Organiseer jij een festival, braderie of zomerfeest en zoek je een cateraar die de gasten voorziet van authentieke gerechten? Wij bieden de oplossing. Met onze verschillende foodtrucks en/of foodstands kunnen wij in verschillende opstellingen bezoekersaantallen aan tot meer dan 1000. We hebben een variërend aanbod van poké bowls tot echte low ’n slow BBQ platters met spare ribs, buikspek en wings. Afhankelijk van de gelegenheid bepalen wij het menu en er zijn wat ons betreft geen grenzen! 

Workshops

Waarmee je ons Smaakmakers nu echt blij kan maken? Natuurlijk eten en drinken, want wij zijn echte lekkerbekken! Heerlijk BBQ-en met vrienden en familie, een goed glas wijn op een zomers avondje of een speciaal biertje tijdens de donkere dagen. Wij weten er wel raad mee. Nu geloven wij; delen is het nieuwe hebben! En precies daarom hebben wij een aantal toffe culinaire workshops uitgewerkt. BBQ-en is meer dan alleen een speklap of een worstje en als je eten bereidt, waarom dan geen bijpassende verfrissing kiezen.

Ga je de strijd aan met jezelf en/of je collega’s of kies je liever voor een Smaakvolle verwennerij. Wij hebben verschillende culinaire workshops uitgewerkt, allen met een ander karakter. De één is meer doen en de ander is meer ervaren. Voor ieder dus wat wils. Zo leren we je bij de BBQ-experience om met gemak een 4-gangen diner te bereiden met producten die je waarschijnlijk normaal eerder in de gewone keuken zou gebruiken. Of kun je je laten verrassen bij de bier-spijs workshop waarbij we een aantal speciaal biertjes gaan proeven met bijpassende gerechtjes. Welke culinaire workshop je ook kiest, we beloven een flinke Smaaksensatie!

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Food entertainment

Maak je evenement nu nog Smaakvoller en zet ons culinair food entertainment in. Wij beschikken over een aantal toffe food concepten die zorgen voor uniek entertainment op je evenement! Hoge kwaliteit, maar met een knipoog. Vaak met een hartig karakter en natuurlijk boordevol met Smaak!  Toch liever een klassieke Smaak? Bij ons kun je ook kiezen voor een food entertainer met haring, oesters of macarons. Deze variaties zijn misschien wat gebruikelijker, maar zeker niet minder lekker! We werken met kwaliteitsproducten en dat proef je.

We hebben bijvoorbeeld ‘de Smeermeneer’ die beschikt over de lekkerste smeersels, de ‘Moesjes van Soesjes’ waar we de lekkerste soezen vulling beloven of de ‘Wilde Wieven’ met Smaakvolle wildhapjes! Hieronder zie je nog meer Smaaksensaties!  Op zoek naar een eigenzinnige lekkernij? Het is het ook mogelijk om ons aan het werk te zetten en iets op maat te maken dat past bij het thema of doel van jullie evenement. We kunnen ook iets creëren in de huisstijl van het bedrijf of één van onze toppers iets aanpassen. Vraag de Smaakmakers om advies en neem contact op! 

Neem contact met ons op