Events

Bedrijfsuitje met overnachting

op pad met de smaakmakers

 Samen met je collega’s langer genieten van een bedrijfsuitje? Knoop er een overnachting aan vast! Wij Smaakmakers zorgen voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. Vanaf het moment dat het uitje begint hoef jij alleen nog maar te genieten. Tijdens een bedrijfsuitje leer je elkaar nóg beter kennen en creëer je een hechter team. Of je er nu voor kiest om iedereen vooraf in het ongewisse te laten of een uitnodiging verstuurd met het hele programma, de personeelsreis gaat absoluut leven! Met Smaakmakers voegen we net dat sausje toe, om te zorgen voor een unieke beleving. Wij hebben al vele mooie reizen mogen maken, waar gaan we samen naar toe?

Winterberg, antwerpen, vlieland of amsterdam?

Het belangrijkste is dat jullie weten waarom je op reis wil. Gaan we voor plezier, om elkaar beter te leren kennen, ter ontspanning of zit er ook een informatief tintje aan. Verder hebben we een budget indicatie nodig en willen we meer weten over jullie. Waar staat de onderneming en wie zijn de medewerkers? Aan de hand van deze informatie gaan wij aan de slag. We stellen een uniek programma samen en vinden een passend hotel, de juiste locaties en leveranciers. Wij hebben veel ervaring en kennen de leukste plekjes.  

Alles goed geregeld

Ons doel is écht ontzorgen. Naast één contactpersoon, is een absolute meerwaarde dat je één factuur ontvangt, wij op de hoogte zijn van de juiste wet- en regelgeving en weten waar je wel, en absoluut niet, terecht moet.  Wij weten welke gegevens er nodig zijn en kunnen deze ook via een aanmeldpagina verzamelen. De voorpret moet voor jullie zo snel mogelijk kunnen beginnen. We blijven jullie natuurlijk wel updaten en nemen jullie mee in het draaiboek, zodat je op de hoogte blijft van de ontwikkelingen. 

Neem contact op met één van onze Smaakmakers en we helpen met het kiezen van de juiste bestemming! 

tijd voor een reisje? Neem contact met ons op