bruiloft

Bruiloften

If I get married, I want to be very married

Trouwen is toch het mooiste wat er is..? Als klein meisje of jongen droom je er al van. Zien jullie het al voor je? Je staat daar voor het altaar met z’n tweeën diep in elkaars ogen aan het staren wachten tot dat de trouwambtenaar zijn/haar woordje heeft gedaan en jullie elkaar het ja-woord kunnen geven. En daar is die dan, de allereerste kus als getrouwd stel! Jullie avontuur begint…

Wat is er nou mooier dan jouw dag, maar waar moet je eigenlijk beginnen?

Previous slide
Next slide

It's meant to be

Als je gaat trouwen komt er zoveel op je af. Eén van jullie belangrijkste dagen ooit gaat ineens werkelijkheid worden. Hoé leuk maar oh zo spannend! Naast de jurk, het pak en het regelen van ……, is het oog, de aankleding, aan de beurt. We willen natuurlijk wel een paradise creëren en je bruiloft compleet maken.  

Nu kan je hiervoor 100 verschillende bedrijven benaderen, die allemaal op een ander tijdstip alles komen leveren, allemaal andere vragen hebben en dan moet je uiteindelijk zelf nog alles perfect maken. Maar je kan dit ook uit handen geven. Jij hebt één aanspreekpunt waar je al je wensen aan doorgeeft en wij regelen dat het precies zo is zoals jij wilt! Dat is makkelijk, dat vinden wij nou ook! 

“The greatest thing you’ll ever learn is just to love, and be loved in return.” – Moulin Rouge

Een beetje van jezelf en een beetje van Smaakmakers

We komen graag eens bij je langs om je wensen met betrekking tot de aankleding te bespreken! Op basis van je wensen maken we een moodboard en gaan alles voor je regelen! Natuurlijk houden we je tussendoor op de hoogte en checken we of we nog op dezelfde koers liggen. Jij blijft immers in de regie! En het mooiste: op de dag regelen wij dat alles er staat en dat het er tiptop uitziet! Dan hoef jij alleen nog maar te regelen dat jij er net zo prachtig uit ziet!

Wil jij smaakvolle aankleding? Wat dacht je van een festival bruiloft

May this marriage be full of laughter, our every day in paradise.” – Rumi

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Bruiloft naar eigen smaak!

Een bruiloft vier je met vrienden en familie, en door samen lekker te eten en te drinken. De Smaakmakers weten als geen ander hoe belangrijk de juiste catering voor jouw gelegenheid is. Met de juiste catering maak je een onvergetelijke indruk op je gasten. Van je bruidstaart tot de petit fours bij de koffie en de hapjes en het diner. Alles moet lekker en van goede kwaliteit zijn. Een uitgebreid drankassortiment mag ook niet ontbreken op jouw bruiloft. Er zijn te veel dranken om op te noemen, maar wij stellen samen met jou het perfecte assortiment samen. Of je nou gasten hebt die graag een speciaal biertje drinken of die ene tante hebt die graag een citroen brandewijn drinkt. Het kan geregeld worden.

“To love is nothing. To be loved is something. But to be loved by the person you love is everything.” 

Van carpaccio tot oerfriet

Wij zorgen er voor dat de catering op jouw dag tot in de puntjes verzorgd is, en misschien wel het belangrijkste: volledig naar jouw smaak. Hou je er van om je gasten culinair te verrassen op je bruiloft, dan is misschien een vorkjesdiner iets voor jullie gelegenheid. In soms tot wel acht gangen serveren we dan de lekkerste koude en warme gerechtjes, die gemakkelijk met een vorkje te eten zijn. Deze gerechtjes kunnen variëren van een carpaccio en biefstukje, tot sushi’s en desserts. Organiseer je een festival bruiloft? Dan regelen we een toffe foodtruck met de lekkerste gerechten zoals een originele beefburger, oerfrieten en allerlei andere heerlijke gerechten.

Om tot de lekkerste ideeën te komen gaan we graag met je in gesprek.

“It just feels incredible. It feels like you have this partner who’s going to be with you and also change lightbulbs. And you know, do dishes with you” – Jessica Biel

Previous slide
Next slide

Weddingplanner

Er kunnen verschillende redenen zijn om een weddingplanner in te schakelen. Het kan zijn dat je gewoonweg te druk bent en graag wilt dat iemand anders zich bezig houdt met de planning van jou bruiloft. Of misschien wil jij je alleen bezig houden met de, voor jou, leuke aspecten van de bruiloft en laat je graag de overige taken over aan iemand anders!

En as last, but not least de ervaring! Jij organiseert, als het goed is , maar één keer in je leven een bruiloft en wij doen dit veel vaker! Dit betekent dat wij vaste leveranciers hebben, met prijsafspraken, precies weten wat je wel en niet moet doen tijdens het plannen van je bruiloft en behoorlijk wat stress bij jou kunnen wegnemen hierdoor! 

“The best love is the kind that awakens the soul and makes us reach for more that plants a fire in our hearts and brings peace to our minds.” – The Notebook

ceremonie meester

Vinden jullie het heerlijk om zelf jullie bruiloft te organiseren, maar kunnen jullie wel de hulp van een expert gebruiken. Denk er eens over na om een ceremoniemeester in te schakelen! 

Een ceremoniemeester is eigenlijk de regisseur van de bruiloft. Overal wordt voor gezorgd zonder dat jij je ergens druk om hoeft te maken. De ceremoniemeester van Smaakmakers gaat ruim van tevoren met je zitten en nemen de hele dagplanning van de bruiloft met je door. Wij checken of overal aan is gedacht. Vervolgens zorgen we voor een draaiboek, plattegronden, verzamelen we contactgegevens en gaan de uitnodigingen op de post. We zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld. Is alles zoals je het in gedachten hebt? Top! Nu kun je alles loslaten, wij zorgen dat je een geweldige dag hebt. hier

“For it was not into my ear you whispered, but into my heart. It was not my lips you kissed, but my soul.” – Albert Einstein 

Previous slide
Next slide

Wil jij een smaakvolle bruiloft? Neem contact met ons op