ZEEPKISTENRACE

Het ultieme personeelsuitje! 

Bouw met je collega’s de snelste zeepkist en win eeuwige roem. Test je eigen snelle zeepkist tijdens de zeepkistenrace op de uitdagende racebaan

    

Zeepkistenrace: het snelste uitje van het moment. 

Als je op zoek bent naar een vernieuwende, uitdagende activiteit, kijk dan eens naar de zeepkistenrace! Tijdens deze spannende activiteit worden je handigheid, creativiteit en snelheid op de proef gesteld. Bouw de snelste en beste zeepkist en win samen met je team eeuwige roem. Met schroevendraaier en schroeven, hamers en spijkers, tape en touw dagen wij je uit om een volledige zeepkist neer te zetten. Met deze zeepkist wordt écht geracet tegen elkaar! 

De zeepkist bouwen:

Ga samen met je team aan de slag en bouw de beste zeepkist. Voor je aan de slag kunt gaan legt de jury de spelregels uit. Vervolgens neem je plaats aan je werkbank en dan begint de strijd. Iedereen start met hetzelfde geldbedrag om onderdelen mee aan te schaffen. Het is aan jou om dit geld zo efficiënt mogelijk te besteden. Koop je drie of vier wielen, of huur je zwaar gereedschap? De zeepkist is klaar zodra hij kan sturen en zonder hulp rechtop blijft staan. 

Laat je niet kisten! 

Is de zeepkist klaar? Dan is het tijd voor de jury om de zeepkist te jureren. Er zijn bonuspunten te krijgen voor de mooiste gedecoreerde zeepkist én voor het team met het meeste resterende geld. Dus zorg ook voor de mooiste zeepkist! Vervolgens is het tijd om te racen! De teams strijden tegen elkaar op het uitdagende racecircuit onder het spannende commentaar van onze fanatieke commentator. Doe goed je best want voor het winnende team is een prijs geregeld! 

Ben je geïnteresseerd geraakt in dit te gekke teamuitje? Neem dan snel contact op!

 

Duur

Deze activiteit duurt 2 uur

Locatie

Deze activiteit is mogelijk in een buitengebied of in een park in de stad. 

Eten & Drinken

Na al dat bouwen honger gekregen? Het is mogelijk om daarna een hapje eten te gaan eten

Previous
Next

Meer weten?

Benieuwd naar de Zeepkistenrace?
Neem contact met ons op