ZAKELIJKE EVENEMENTEN

iets te vieren? Betrek je relaties er bij!

Zakelijke evenementen fungeren als je visitekaartje. Tijdens zakelijke evenementen presenteer je jouw bedrijf op de manier zoals jij wilt. Als aanleiding voor een zakelijk evenement zijn er een aantal scenario’s. Wil je je relaties bedanken voor hun trouw en fijne samenwerking? Dan is een relatie evenement het geschikte evenement. Is je bedrijf pas verhuisd of heb je je pand verbouwd, dan is dat reden voor een feestje. Door relaties uit te nodigen op een openingsfeest krijg je de mogelijkheid ze een kijkje in je keuken te geven. Op deze manier creëer je meer vertrouwen en persoonlijke samenwerking met het bedrijf.  

Inspireer je relaties

Heb je een nieuw product ontwikkeld en wil je deze op een ludieke manier presenteren aan je klanten? Laat ons dan je productlancering verzorgen. Met creatieve invulling zorgen we voor een onvergetelijke indruk bij je gasten. Heb je een baanbrekend onderzoek verricht en wil je je kennis delen met geïnteresseerden? Dan is het organiseren van een congres de juiste manier om dit te doen. Verzamel al je relaties om je heen en inspireer ze met je kennis. 

Zakelijke evenementen

Van harte gefeliciteerd met deze prestatie!

Bestaat het bedrijf 5, 10 of zelfs 50 jaar? Dat moet natuurlijk gevierd worden! Kijk snel naar de mogelijkheden en laat deze unieke gebeurtenis niet onopgemerkt voorbij gaan. 

Bedanken, ontmoeten of vieren? 

Leveranciers, klanten, distributeurs, het zijn allemaal relaties. En deze wil je natuurlijk goed onderhouden. Wij Smaakmakers weten wel hoe! Organiseer een klantendag, meeting of een bedrijfsfestival?   

Klaar voor de ultieme housewarming?

Ga jij verhuizen, renoveren, verbouwen of wordt een afgerond project onthuld? Zet dan de Smaakmakers in om deze gelegenheid niet onopgemerkt voorbij te laten gaan en een unieke opening te realiseren!

Eén kans voor een Smaakvolle eerste indruk!

Is het tijd om na maanden, misschien wel jaren, aan voorbereiding een nieuw product, een andere lijn of campagne te lanceren? Dan helpen wij Smaakmakers eraan mee om een onvergetelijke indruk achter te laten!

Tijd voor een imposante benadering?

Organiseer een bijeenkomst om ervaring te delen. Kies voor de benadering die past bij jouw doel en ontvang de gewenste feedback en deel de juiste kennis.