sMAAKMAKER IN opleiding gezocht!

Volg jij een studie gerelateerd aan de evenementenbranche en wil je graag het geleerde in de praktijk brengen? Vanaf februari 2024 zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiaire die ons team wil komen versterken. werken

JOUW WERKZAAMHEDEN

Tijdens de stage werk je mee aan de organisatie van diverse evenementen. Je zult offertes maken, contact hebben met onze leveranciers en meewerken aan de opbouw en uitvoer van de evenementen. Onze voorkeur gaat uit naar een stagiaire die ons team 40 uur in de week komt versterken, maar in overleg is alles mogelijk. Dus word jij de nieuwe collega van Smaakmakers?

Wat verwachten we van je?
Je vindt het leuk om te organiseren en plannen. Je bent zelfstandig en neemt graag eigen initiatief. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal in woord in geschrift. Ervaring in de evenementenbranche en/of horeca is een pré maar geen vereiste. 

Wat kunnen we je bieden?
Bij ons kom je in een gezellig, klein team terecht. We werken voornamelijk vanuit ons kantoor in Rossum, hier zul jij een eigen werkplek krijgen. We besteden veel aandacht aan persoonlijke groei en zullen je ondersteunen in je leerproces. Ten slotte bieden we jou tijd om aan een eventuele schoolopdracht te werken. 

Dus kom jij bij ons werken en word jij onze nieuwe collega?

word jij een echte smaakmaker?

Spreekt deze stage je aan en zie jij jezelf wel meewerken binnen ons team? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@smaakmakersevents.nl en wie weet ben je straks onze nieuwe collega! 

WAAROM SMAAKMAKERS

Jong & fris

Duurzaam

Alles onder één dak

Verrassend

Duidelijke communicatie

Wij ontzorgen, maar jij houdt de regie

werken bij smaakmakers