THE HANGOVER CITYGAME

Ben jij klaar voor deze verhelderende zoektocht?

The Hangover citygame neemt je mee op pad. Jij en je collega’s zijn gisteren na het werk wezen doorzakken en hebben de bloemetjes eens flink buiten gezet. Bij het ontwaken werd al snel duidelijk dat het misse boel is. Iedereen heeft een flinke kater, en van wat er gisteren is gebeurd weet niemand meer iets!

Gebruik de aanwijzingen!

Tijdens deze knotsgekke citygame gebaseerd op het verhaal van The Hangover ga jij op zoek naar het ontbrekende verhaal. Door opdrachten juist af te ronden ontvang je clous en aanwijzingen om het verhaal compleet te maken.
Verdeeld in teams en bewapend met een tablet gaan jullie de stad in om te kijken welk team het beste is in The Hangover citygame. Wat er gisteravond is gebeurd zit nog vaag in je geheugen, je hebt aanwijzingen nodig om precies te achterhalen wat er allemaal is gebeurd. Je kan aanwijzingen verdienen door vóór de tijd verstreken is, op bepaalde plekken te zijn en daar opdrachten uit te voeren. De opdrachten verschijnen op de tablet. Het team dat de meeste clous verzameld wint het knotsgekke spel.

The Hangover citygame speel je in elke stad in Nederland.

Deze knotsgekke citygame is geschikt om in elke stad te spelen. We verzamelen op de afgesproken plek en van daar uit starten we met het spel. Het maakt niet uit waar we afspreken. Bij een horecagelegenheid, of op een plein. Combineer The Hangover citygame eventueel met een hapje en een drankje om je programma compleet te maken. Wat dacht je van een dikke anti-kater brunch of lunch, of een heerlijk buffet. Vraag naar de eindeloze mogelijkheden.

Duur

Deze activiteit duurt 1,5 uur

Locatie

Dit spel speel je in een leuke stad in Nederland

Eten & Drinken

Geniet van een anti-kater diner na het spelen van deze citygame

Bijzonderheden

Grappige feitjes van collega's toevoegen in het spel? Of is na de beruchte avond de directeur kwijt en gaan de teams hem zoeken? We kunnen het spel op maat maken!

Previous
Next

Meer weten?

Benieuwd naar de Hangover Citygame? Neem contact met ons op