Events

teamuitje

VOOR ELKE DOELGROEP EEN ACTIVITEIT

Hieronder vind je ons brede aanbod aan groepsactiviteiten. We hebben voor ieder een passende activiteit. Heb je een actieve groep en houden de mensen er van om lekker bezig te zijn? Kijk dan eens naar onze activiteiten zoals de Expeditie Robinson, Hunger Games of de Ford Boyard.

Is je groep meer van het puzzelen? Bekijk dan eens de Zoek de mol of Escape the city. Heb je liever een leerzame activiteit, kijk dan naar onze toffe workshops. Deze zijn er van de meest smaakvolle tot creatief met graffiti. 

MAAK ER EEN DAGPROGRAMMA VAN!

Tijdens een geheel verzorgd dagprogramma van Smaakmakers Events combineren we meerdere van onze toffe groepsactiviteiten óf organiseren we jouw uitje, volledig. Zo hoef je je alleen nog maar bezig te houden met plezier maken. Wij regelen de rest. Van het vervoer tot het diner. Naast ons eigen aanbod kennen wij door het hele land de beste aanbieders van de meest uiteenlopende activiteiten en uitjes. Is er iets dat je graag wil combineren met een van onze programma’s? Neem dan contact op, wij zorgen dan voor jouw droom-evenement.

BBQ workshop

Koken in de buitenlucht is wat ons betreft het mooiste dat er is.

Wij gebruiken zelf de BBQ het hele jaar door. Deze passie delen we graag met anderen. Na deze BBQ workshop denk jij voortaan niet meer aan voorgegaarde worstjes en speklapjes, maar aan mooie stukken vlees, met zorg én kennis bereid. BBQ-en is meer dan dat dunne lapje vlees in twee minuten gaar grillen. BBQ-en vergt soms tijd en geduld, wij doen het low ’n slow!
Lees meer

Boeren survial

Heb je alle sportieve uitjes en activiteiten al eens gedaan en zoek je wat nieuws?

Doe dan eens de boeren survival. Trek je overal aan, doe je boerenzakdoek om en ga de strijd aan tegen je vrienden of collega’s in deze gezellige boeren battle. De boeren survival is een krachtmeting, conditietest en behendigheidstest in een. Verdeeld in teams daag je je collega’s uit en strijd je om de ludieke boerenbokaal.
Lees meer

Borrel battle

Met de borrel battle zijn jij en je collega’s binnen twee uur tijd professioneel borrelaars!

Tijdens dit interactieve borrel spel gaan jij en je collega’s met behulp van tv schermen, buzzers en formulieren de strijd aan om de titel: chef bitterbal! Er worden verschillende rondes gespeeld zoals o.a. de grote prikdik ronde, raad de blanke borrel en raad bekende kroeg hits.
Lees meer

Escape the city

Escape the city neemt je mee in het verhaal van de Heineken ontvoering.

Je bent de ontvoerders Holleeder, van Hout en Meijer op het spoor en moet Freddy Heineken en Ab Doderer vinden voor het te laat is. In teams ga je op pad, op zoek naar Heineken en Doderer. Aan de hand van aanwijzingen en opdrachten baan je je een weg door de stad, steeds dichterbij je doel.
Lees meer

Expeditie robinson

Heb jij altijd dezelfde toffe opdrachten willen doen die elk jaar bij Expeditie Robinson op de televisie te zien zijn?

Dan ben je bij de Expeditie Robinson activiteit van Smaakmakers op het juiste adres. Met deze Expeditie Robinson activiteit halen wij de spanning en sensatie van het tropische eiland naar je toe. Bereid je voor op een middag vol van bamboe, touw en kokosnoten!
Lees meer

ford boyard

Fort Boyard is een spel, gebaseerd op het gelijknamige televisieprogramma, waarbij je door middel van het uitvoeren van opdrachten, sleutels en munten kunt verzamelen.

Het Fort Boyard is gebouwd door Napoleon ter bescherming tegen de Engelsen. Het fort staat in zee, voor de Franse kust en is het decor voor deze spelshow. Passe Partout en Horloge zijn er helaas niet bij, maar onze enthousiaste presentator sleept jullie vol spanning naar de eindstrijd.
Lees meer

graffiti workshop

Organiseer jij een personeelsuitje of activiteiten dag?

Voeg de graffiti workshop dan eens toe aan je programma. Toon je creativiteit en ontdek de ware graffiti artiest in jezelf!
Lees meer

HAKA workshop

De Haka is oorspronkelijk een dans ritueel, uitgevoerd door de Maori uit Nieuw-Zeeland.

De Haka heeft als doel een boodschap over te brengen door een dans uit te voeren. Deze indrukwekkende dans is bekend van de rugby teams van Nieuw-Zeeland, waar de Haka wordt gebruikt om voorafgaand aan het spel de tegenstander te intimideren.
Lees meer

hangover citygame

Ben jij klaar voor deze verhelderende zoektocht?

The Hangover citygame neemt je mee op pad. Jij en je collega’s zijn gisteren na het werk wezen doorzakken en hebben de bloemetjes eens flink buiten gezet. Bij het ontwaken werd al snel duidelijk dat het misse boel is. Iedereen heeft een flinke kater, en van wat er gisteren is gebeurd weet niemand meer iets!
Lees meer

Hunger games

Gebaseerd op de razend populaire filmreeks The Hunger Games presenteren wij het Hunger games spel.

We nemen je mee in de wereld van het land Panem, met haar Capitol en de twaalf districten. Elk district heeft zijn eigen expertise en leveren producten aan de samenleving. De spelonderdelen zijn gebaseerd op die twaalf expertises.
Lees meer

Pubquiz

Pubquiz spelen op elke mogelijke locatie in Nederland?

Dat is mogelijk met de uitdagende pubquiz van Smaakmakers! Vorm een team met je collega´s en neem het tegen elkaar op in deze gezellige kennisquiz.
Lees meer

Slimste collega

Reken voor altijd af met de strijd op kantoor!

Ontdek welke collega de meeste algemene kennis heeft en stel je eigen geheugen op de proef in deze bloedstollende kennisquiz
Lees meer

Zeepkistenrace

Het ultieme personeelsuitje!

Bouw met je collega’s de snelste zeepkist en win eeuwige roem. Test je eigen snelle zeepkist tijdens de zeepkistenrace op de uitdagende racebaan
Lees meer

Zoek de mol

Ben jij een grote speurneus en houd je van puzzelen en raadselachtige opdrachten?

Vergeet dan de vossenjacht en kleiduifschieten, Zoek de Mol is het uitje dat je zoekt! Wie kent het niet? Het bekende televisie programma Wie is de mol?! Wij hebben het verhaal van deze populaire serie vertolkt naar een spannende citygame. Inclusief Jokers, zwarte vrijstellingen en de eindtest.
Lees meer