TAPAS WORKSHOP

De tapas workshop is een van de meest smaakvolle en gezellige workshops van de Smaakmakers. 

Jullie worden ontvangen op de afgesproken locatie. Onder het genot van een drankje begint de tapas workshop met een gedeelte theorie. Tijdens de theorie vertellen we je de leukste weetjes en informatie over de Spaanse tapas, en hoe Hollands de meeste tapas zijn die we inmiddels kennen. Na dit leerzame gedeelte is het tijd om de handen uit de mouwen te steken. De tapas workshop begint!

Aan de slag!

Terug naar de basis, in groepjes verdeeld ga je aan de slag en bereid je twee rondes met tapas, warme en koude. De lekkerste tapas maak je alleen met kakelverse ingrediënten. Met verse groenten en het beste vlees en vis ga je aan de slag. We leren je de beste snijtechnieken en geven handige tips. Onze enthousiaste instructeur helpt je graag met het rollen van de beste gehaktballetjes. Alle gerechten worden in ongeveer een uur bereid, daarna is het tijd om lekker te borrelen én de gerechten te eten.

Heerlijke mediterraanse gerechten.

Wat tapas zijn hoeven we niet meer uit te leggen. Wat je gaat maken wil je natuurlijk wél weten. Zorg dat je met een lege maag naar de tapas workshop komt. De tapas die je bereidt en zult eten vormen samen genoeg voor een maaltijd. De koude tapas zijn onder andere heerlijke bruchettas, een mediterraanse pastasalade en traditionele gazpacho. Voor de warme tapas gaan we onder andere aan de slag met verse inktvis, want calimaris mag niet ontbreken op een tapas menu. Verder ga je gamba’s in knoflook bereiden en niet te vergeten de heerlijke Spaanse gehaktballetjes in tomatensaus.

Loopt het water je al in de mond? Neem dan eens contact op om de mogelijkheden te bespreken.

TAPAS WORKSHOP

Duur

Deze activiteit duurt 3 uur

Locatie

Deze activiteit is mogelijk op een mooie buiten- of binnenlocatie

Eten & drinken

Inclusief lekkere tapas hapjes

Bijzonderheden

Buen apetito señor y señora!

Aan de slag!

Terug naar de basis, in groepjes verdeeld ga je aan de slag en bereid je twee rondes met tapas, warme en koude. De lekkerste tapas maak je alleen met kakelverse ingrediënten. Met verse groenten en het beste vlees en vis ga je aan de slag. We leren je de beste snijtechnieken en geven handige tips. Onze enthousiaste instructeur helpt je graag met het rollen van de beste gehaktballetjes. Alle gerechten worden in ongeveer een uur bereid, daarna is het tijd om lekker te borrelen én de gerechten te eten.

Heerlijke mediterraanse gerechten.

Wat tapas zijn hoeven we niet meer uit te leggen. Wat je gaat maken wil je natuurlijk wél weten. Zorg dat je met een lege maag naar de tapas workshop komt. De tapas die je bereidt en zult eten vormen samen genoeg voor een maaltijd. De koude tapas zijn onder andere heerlijke bruchettas, een mediterraanse pastasalade en traditionele gazpacho. Voor de warme tapas gaan we onder andere aan de slag met verse inktvis, want calimaris mag niet ontbreken op een tapas menu. Verder ga je gamba’s in knoflook bereiden en niet te vergeten de heerlijke Spaanse gehaktballetjes in tomatensaus.

Loopt het water je al in de mond? Neem dan eens contact op om de mogelijkheden te bespreken.

TAPAS WORKSHOP

Duur

Deze activiteit duurt 3 uur

Locatie

Deze activiteit is mogelijk op een mooie buiten- of binnenlocatie

Eten & drinken

Inclusief lekkere tapas hapjes

Bijzonderheden

Buen apetito señor y señora!

Tapas Workshop - groepsactiviteiten - Smaakmakers 1

Culinaire activiteit

Tijdens deze activiteit richten we ons op de smaakpapillen! Wij zorgen dat jullie culinair niets te kort komen

Op maat mogelijk

Voorkeur voor bepaalde tapas gerechten? Dit is mogelijk. In overleg met onze kok is het mogelijk om het menu aan te passen

buiten activiteit

Let op: Ook binnen mogelijk De tapas workshop kan zowel binnen als buiten plaatsvinden! We hebben vooral veel werkruimte nodig en stroom voorziening.

Sluit Menu