SMAAKMAKENDE BLOG 6:

Begin dit jaar leek alles ons voor de wind te gaan. Ons eerste jaar als Smaakmakers Events zat erop en dit was een succes! We hebben vele gave evenementen mogen organiseren, een eigen klantenkring kunnen opbouwen, we zijn in onze eigen loods met kantoorruimte getrokken en hebben een eigen inventaris opgebouwd! We hadden een hoop ideeën voor dit jaar en alle ingrediënten zijn hiervoor aanwezig. Echter hadden we niet gerekend de huidige situatie rondom het coronavirus. Naarmate de maanden verstreken kwam het coronavirus dichterbij en werden de maatregelen strenger. Als startende ondernemers in de evenementenbranche is dit nou niet echt de situatie waar je op zit te wachten. Maar ondernemen is risico nemen en dit is daar dus ook een onderdeel van. Waar we het snel over eens waren is dat we niet stil willen zitten. Dus waar er evenementen niet door kunnen gaan en de aanvragen minder werden gingen wij nadenken over alternatieven die nog wél mogelijk zijn.

Nieuwe ideeën!

We introduceerden onze BBQ pakketten! Hiermee haal je een complete BBQ maaltijd in huis mét een vleugje Smaakmakers. Geen standaard speklappen of worstjes maar onze culinaire event toppers zoals buikspek, pulled pork of beer can chicken, in je eigen achtertuin..

Naast de BBQ pakketten hebben we ook nagedacht over alternatieven voor personeelsfeestjes. Voor ondernemers die hun personeel een steuntje in de rug willen geven, of hun waardering willen laten blijken voor de inzet in deze periode. Wij verzorgen de lekkerste pop-up lunches voor jou en je collega’s, of je kunt natuurlijk ook een BBQ pakket cadeau geven!

Ook zijn we druk bezig nieuwe ideeën te bedenken voor het najaar. Zo komen we met nieuwe activiteiten die ook geschikt zijn voor binnen! Heb jij al eens levend ganzenbord gespeeld? Ben jij de alleskunner? Of weet jij te ontsnappen uit een spannende escape room? Binnenkort meer!

Ten slotte is er ook tijd over voor de dingen waar we in drukke periodes minder snel aan toekomen. Onze loods opnieuw indelen/opruimen, de website onder handen nemen en nieuw beeldmateriaal maken bijvoorbeeld. Wij blijven bezig!

Ready to go!

Onlangs is bekend geworden dat er vanaf 1 juli weer bijeenkomsten tot 100 personen worden toegestaan. Dit geeft ons de mogelijkheid weer kleine evenementen te organiseren! We zullen creatief moeten denken bij de organisatie van deze evenementen, maar hier draaien wij onze handen niet voor om en we kijken er dus onwijs naar uit!

Meer lezen?

Meer blogs van Smaakmakers events lezen? Hieronder staan de vorige blogs, lees Smakelijk!