Het is alweer ruim een jaar geleden dat Smaakmakers Events in het leven is geroepen. En jongens, wat zijn we trots op wat we tot nu toe hebben bereikt. We hebben het afgelopen jaar geëvalueerd en gekeken naar onze evenementencijfers, deze willen we graag met jullie delen! Zo hebben we maar liefst 58 evenementen mogen organiseren in 2019 en het waren stuk voor stuk leukeuitdagende en originele opdrachten. De lading positieve reacties waren geweldig om te ontvangen en ook de hulp en steun die we vanuit vele hoeken hebben gekregen, waarderen we zeer. 

HIghlights

We hebben verschillende hoogtepunten gekend afgelopen jaar. In juni bijvoorbeeld hebben we 14 verschillende evenementen gedraaid. Ja, als we daarop terug kijken begint ons Smaakmakers hart sneller te kloppen. Maar ook bij de gedachte aan een evenement voor 400 gasten waarbij we 32 personeelsleden aan het werk hadden, beginnen we te glunderen. Dan even over onze XXL Oklahoma Smoker, want die moet zeker genoemd worden. We hadden hem niet willen missen afgelopen jaar! De lekkerste spare ribs, chicken wings, broodjes pulled-pork, smoked salmon en nog veel meer hebben we hierop klaargemaakt. Deze Smaakmaker is maar liefst 29 keer mee geweest. Wij kunnen dan ook niet wachten tot de lente weer begint, het zonnetje schijnt en de Smoker weer staat te roken.

Ready to go!

Want het is alweer maart! Het duurt niet lang meer en dan breekt ons hoogseizoen weer aan. De voorbereidingen voor de evenementen zijn in volle gang en ons team is er helemaal klaar voor om weer de meest onvergetelijke evenementen neer te zetten. Er staan hele toffe dingen gepland en we kunnen niet wachten jullie hierin mee te nemen via onze social media platformen. Mocht je nu benieuwd zijn wat wij voor jou (bedrijf) kunnen betekenen? Neem gerust contact op, wij denken graag met je mee! Of lijkt het jou leuk om dit seizoen met ons mee te draaien? We zijn nog op zoek naar evenementen begeleiders, horeca toppers en/of sterke bouwers! Zien we jou ook dit jaar?

Meer lezen?

Meer blogs van Smaakmakers events lezen? Hieronder staan de vorige blogs, lees Smakelijk!