SMAAKMAKENDE BLOG 4:

PLATVOET 35 JAAR

Type evenement: familiedag
Aantal deelnemers: 200
Onze rol: organisatie, aankleding & horeca 
Cijfer: 10
Quote: “het was precies zoals we het ons voorgesteld hadden”

35 jaar jubileum

Op zaterdag 30 maart mochten wij ons evenementenseizoen aftrappen bij Platvoet beveiligingssystemen. Dit gezellige familiebedrijf bestaat vijfendertig jaar en dat moest natuurlijk gevierd worden met familie en vrienden. We zijn langs gegaan bij de nieuwe vestiging van Platvoet voor een oriëntatiegesprek en daar werd ons al gauw duidelijk wat de wensen waren. Het plan was om een familiedag te organiseren die laagdrempelig en toegankelijk voor alle gasten moest worden. 

platvoet Familiefestival

Met dit huiswerk op zak zijn wij aan de slag gegaan en tot het plan gekomen om een Platvoet familiefestival te organiseren met stoer festival eten, koude drankjes en een gezellige, familiaire uitstraling. Ook voor de kleine Platvoetjes regelden we entertainment en heerlijk festival voedsel! De grote bedrijfshal werd omgetoverd tot feestzaal met vlaggenlijnen, prikverlichting en mooie planten. Er stond een stoere bar en de tafels waren versierd met Perzische tapijtjes en bloemstukken. Op de grond lagen ook grote tapijten en verder werd de ruimte gevuld met olievaten en planten. Bij binnenkomst werd men verwelkomd met tompoezen voorzien van Platvoet logo en een lekkere kop koffie. 

zomers weertje, heerlijke dag

Buiten heerste een typische festivalsfeer. Met heerlijk weer en zomerse muziek was het genieten voor de gasten en ook voor ons. Onze BBQ smoker stond flink te roken en zorgde voor de lekkerste broodjes pulled pork, kipsaté en beefburger. De Smeermeneer liep zijn rondjes en voorzag iedereen van een vers gesmeerd stokbroodje Heks’nkaas, kip kerriesalade of filet american. In de middag stonden er charcutterieplankjes op tafel. Men kon zich staand of zittend aan de biersets tegoed doen aan al dat lekkers. De kids kwamen niks tekort met een gigantisch springkussen in de vorm van een brandweerwagen en een speelhoek. Hier konden ze cupcakes versieren, tekenen en knutselen en een suikerspin eten terwijl ze de meest creatieve ballonfiguren kregen van Mikey de ballonnenclown. 

Rond een uur of zes verplaatste het feest zich naar binnen voor de afterparty en het bleef nog lang gezellig. 

Wij kijken terug op een prachtige dag en prettige samenwerking. 

Meer lezen?

Meer blogs van Smaakmakers events lezen? Hieronder staan de vorige blogs, lees Smakelijk!