SMAAKMAKENDE BLOG 3:

OP REIS MET SMAAKMAKERS

OP REIS MET EEN REDEN

Wij van Smaakmakers events zijn behoorlijk reislustig ingesteld. Van een intercontinentale reis naar Azië tot een korte citytrip in Keulen, als we de kans krijgen om er op uit te gaan dan doen we dat. Omdat we reizen zo leuk vinden beleven we extra plezier tijdens de groepsreizen die we voor onze klanten organiseren. Waarom je (met Smaakmakers events) een groepsreis zou moeten boeken? Dat lees je hier onder.

> Wij kennen de bestemmingen
Voor ons werk zijn we al op talloze locaties geweest in meerdere landen. Van de Waddeneilanden tot Luxemburg, we kennen de grote steden en andere hotspots in de landen rondom Nederland. Elke plek heeft zijn eigen unieke kenmerken. Met deze kennis op zak vinden we ook voor jou de beste opties.

> Wij kennen de weg
Als je met ons op pad gaat zorgen wij er voor dat de routes volledig zijn uitgestippeld. We kennen de weg op alle bestemmingen en zorgen voor efficiënte reismogelijkheden. Jij kan lekker achterover leunen en ontspannen.

Ervaring met grote groepen
Vind je het lastig om een programma samen te stellen vanwege de groepsgrootte? Vraag ons dan eens om advies. Wij weten als geen ander hoe het is om met grote groepen tot wel 400 personen richting een stad te reizen en daar een weekend vol vertier verzorgen.

> Je leert je collega’s beter kennen
door een heel weekend door te brengen met je collega’s leer je elkaar op een totaal andere manier kennen dan op de werkvloer. De leukste verhalen worden verteld en je ziet mensen echt helemaal zichzelf zijn. Door elkaar ook naast de werkvloer te leren kennen kan je er voor zorgen dat de samenwerking op de werkvloer voortaan nog beter verloopt.

> Je komt dichter tot elkaar
We kunnen met de juiste programma’s de banden onderling versterken. Door middel van teambuildingsactiviteiten zorgen we voor samenwerkingsmethoden die je nog niet hebt meegemaakt. Angsten worden overwonnen, misschien help jij die ene collega met hoogtevrees wel en zal hij of zijn uiteindelijk toch die hoge toren beklimmen. ’s Avonds tijdens het diner praat je er nog lang over na.

Unieke programma’s 
bij unieke locaties horen unieke programma’s. Zitten we aan het strand? Dan is een Beach programma natuurlijk onvermijdelijk. Doen we een Duitse stad aan? Dan kunnen we niet om de eeuwenoude bier brouwtradities heen. De meeste activiteiten verzorgen we zelf en we zorgen altijd dat het programma aansluit op de faciliteiten op locatie.

Onvergetelijke indrukken
Over een groepsreis word altijd lang nagepraat. Er worden onvergetelijke herinneringen gemaakt. Je ziet de meest indrukwekkende landschappen of hotspots en maakt samen met je collega’s de leukste momenten mee.  Deze momenten zal je voor altijd blijven koesteren. 

mET ONS OP REIS?

Kijk voor meer informatie eens naar onze pagina met reisbestemmingen. Mocht je benieuwd zijn naar wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan eens contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Meer lezen?

Meer blogs van Smaakmakers events lezen? Hieronder staan de vorige blogs, lees Smakelijk!