SMAAKMAKENDE BLOG 2:

GESTART EN NU?

Alles in sneltreinvaart

Op 4 januari zag Smaakmakers events het levenslicht. In de periode hier voor hebben we in korte tijd veel werk verzet. Heel veel werk om eerlijk te zijn. We hebben een strakke deadline gesteld en hebben deze tot onze grote vreugde gehaald. We moesten aan alles denken. We hebben een bedrijfsplan gemaakt en zijn dagen achter elkaar in overleg geweest over wat we precies wilden gaan doen. We moesten onze producten selecteren, er moest een website gebouwd worden, de eerste inventaris moest worden aangeschaft. Allemaal te gekke dingen om mee bezig te zijn. En nu, nu alles loopt, kijken we terug naar een geweldige periode waar we ontzettend veel van hebben geleerd

Een vliegende start

Inmiddels zijn we ongeveer anderhalve maand live met Smaakmakers Events. De hoeveelheid positieve reacties op ons nieuwe bedrijf heeft ons erg goed gedaan. We hebben een goede start gemaakt en hebben al bij interessante opdrachtgevers aan tafel mogen zitten. We zijn al benaderd uit de meest onverwachte hoeken om mee te denken aan toffe projecten. Pas met een eigen bedrijf ervaar je de kracht van het netwerk met kennissen om je heen. Het is niet vanzelfsprekend dat mensen je een helpende hand bieden of je iets gunnen.   

Maar nu?

Nu de website klaar is, de kinderziekten er uit zijn, en alles een beetje op zijn plek valt bedenk je je wat de volgende stappen zijn. Waar zijn die Smaakmakers nou de hele dag mee bezig? We proberen onze week zo goed mogelijk te plannen en hebben vaste momenten voor onze verkoop en organisatie. Onze agenda begint zich te vullen en we hebben leuke afspraken gepland staan. Als we een nieuwe opdracht krijgen steken we regelmatig de koppen bij elkaar, om samen tot de leukste ideeën te komen. Geen enkele opdracht is hetzelfde en dat maakt ons werk nou zo leuk. We zitten alles behalve stil en zijn klaar voor het komende eventseizoen.        

Meer lezen?

Meer blogs van Smaakmakers events lezen? Hieronder staan de vorige blogs, lees Smakelijk!