PUBQUIZ

Pubquiz spelen op elke mogelijke locatie in Nederland?

Dat is mogelijk met de uitdagende pubquiz van Smaakmakers! Vorm een team met je collega´s en neem het tegen elkaar op in deze gezellige kennisquiz.

Weet jij alle antwoorden en win jij deze gezellige kroegenquiz?

De bevlogen quizmaster stelt de algemene kennis van jou en je collega’s flink op de proef. Weet jij nog welke acteur in de vorige eeuw de meeste Oscars won? Of welke slogan bij welk merk hoort? Binnen twee uur weet jij welke collega’s de meeste kennis hebben én is je eigen algemene kennis weer wat bijgespijkerd.

Een ruim aanbod aan quizvragen.

De pubquiz bestaat uit tien rondes met elk een eigen categorie. Of je nou verstand hebt van muziek vragen, sport vragen of het hele woordenboek uit je hoofd kent: voor een ieder is er wel een ronde waar hij/zij in uit kan blinken. De quiz wordt regelmatig aangevuld met actuele quiz vragen en is daarom altijd up-to-date. De quiz wordt in een aangenaam tempo gespeeld en kan uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.

Ben je op zoek naar een leuke invulling voor jullie personeelsuitje, denk dan eens aan de pubquiz. Het is de ultieme krachtmeting tussen alle Einsteins van de afdeling. De quiz is erg geschikt als binnen activiteit maar kan ook goed buiten gespeeld worden. Daag je collega’s uit voor deze spannende kennisquiz en doe goed je best, want het winnende team gaat niet met lege handen naar huis!

Interesse in deze activiteit? Neem dan snel contact op via.

Duur

Deze activiteit duurt 2 uur

Locatie

De leukste locatie voor een Pubquiz is natuurlijk in de kroeg!

Eten & Drinken

Bij een pubquiz horen natuurlijk gezellige drankjes. Wij denken graag met je mee

Bijzonderheden

Wil je de Pubquiz iets persoonlijker maken? Dit is mogelijk met vragen over je bedrijf of collega's. Vraag naar de mogelijkheden

Previous
Next

Meer weten?

Benieuwd naar de Pubquiz?
Neem contact met ons op