Ga op reis met de Smaakmakers!

Echt een beleving aanbieden? Organiseer een personeelsreis en ga met elkaar op pad. Tijdens een personeelsreis spendeer je veel meer tijd met elkaar en creëer je een nog hechter team. Of je er nu voor kiest om iedereen vooraf in het ongewisse te laten of een uitnodiging verstuurd met het hele programma, de personeelsreis gaat absoluut leven! Met Smaakmakers voegen we net dat sausje toe, om te zorgen voor een unieke beleving. Wij hebben al vele mooie reizen mogen maken, waar gaan we samen naar toe? 

Het belangrijkste is dat jullie weten waarom je op reis wil. Gaan we voor plezier, om elkaar beter te leren kennen, ter ontspanning of zit er ook een informatief tintje aan. Verder hebben we een budget indicatie nodig en willen we meer weten over jullie. Waar staat de onderneming en wie zijn de medewerkers? Aan de hand van deze informatie gaan wij aan de slag. We stellen een uniek programma samen en vinden een passend hotel, de juiste locaties en leveranciers. Wij hebben veel ervaring en kennen de leukste plekjes en jullie werken met één contactpersoon 

Alles goed geregeld

Ons doel is écht ontzorgen. Naast één contactpersoon, is een absolute meerwaarde dat je één factuur ontvangt, wij op de hoogte zijn van de juiste wet- en regelgeving en we weten waar je wel, en absoluut niet, terecht moet.  Wij weten welke gegevens er nodig zijn en kunnen deze ook via een aanmeldpagina verzamelen. De voorpret moet voor jullie zo snel mogelijk kunnen beginnen. We blijven jullie natuurlijk wel updaten en nemen jullie mee in het draaiboek, zodat je op de hoogte blijft van de ontwikkelingen. 

Neem contact op
 met één van onze Smaakmakers en we helpen met het kiezen van de juiste bestemming!