PERSONEELS EVENEMENTEN

Hoe verwen jij je collega’s?

Of je nou vanuit een personeelsvereniging of directie op zoek bent naar vermaak en beloning voor je personeel, wij hebben wat je zoekt. Een personeelsuitje of personeelsfeest kan allerlei vormen en maten aannemen. Afhankelijk van factoren zoals het budget, het aantal deelnemers en de soort deelnemers. Met ons uitgebreide aanbod aan groepsactiviteiten is er voor elke groep wel een leuke activiteit te bedenken. Ben je niet alleen op zoek naar een activiteit, maar wil je een compleet verzorgde dag beleven met je collega’s? Dan organiseren we samen met jou een dagprogramma of misschien zelfs wel een tof bedrijfsfestival.

De mooiste locaties

Bij een bedrijfsfestival vinden alle activiteiten plaats op één centrale plek met een gezellige tent, sfeervolle aankleding en een uitgebreid horeca aanbod. Stel je voor dat je samen met je collega’s op een prachtige locatie geniet van de ondergaande zon, na een middag vol spannende en hilarische momenten van het activiteitenprogramma. Blijf je liever binnen in een mooie feestzaal óf op je eigen locatie? Dan is een feestavond met een van onze vele unieke thema’s wat jij zoekt. Wij toveren elke locatie om tot feest tempel in de leukste thema’s en organiseren een onvergetelijke feestavond

Personeelsevenementen

Samen kijken we naar de activiteit die bij jullie past!

Welke activiteit spreekt je aan? Zin in een creatief uitje, een spannende City Game of wil je het uithoudingsvermogen testen tijdens een actieve activiteitWe hebben genoeg toffe en unieke groepsactiviteiten. 

Leer elkaar kennen tijdens een personeelsreis!

Al een bestemming in gedachten? Wat dacht je van Keulen, Antwerpen of Eindhoven? Geniet een heel weekend van je team tijdens een personeelsreis naar een bestemming naar keuze.

Is jouw personeel ook gek op festivals? 

Organiseer dan een eigen (mini-) bedrijfsfestival. Geheel in sfeer bouwen wij een dagfestival op met leuke activiteiten, foodtrucks en een echte festivaltent

Een hele dag met je team onder de pannen zijn?

Een losse activiteit is erg leuk, maar een hele dag weg met je personeel is nog leuker. Laat ons jouw dagprogramma organiseren en geniet maximaal!

Tijd voor een gezellige feestavond? 

Misschien heb je zelf al een idee in gedachten of spreekt één van onze concepten je aan. Wat dacht je van een Peaky BlindersIk hou van Holland of 80’s party?