OP ZOEK NAAR EEN UNIEKE EETBELEVING?

Lekker eten, boordevol met Smaak en net even iets anders dan bij de buurman. Dat is wat wij jou willen bieden. We hebben een aantal recepten die onze Smaakmakers hebben samengesteld omdat wij dit echt gaaf vinden, maar voor een concept op maat draaien wij ook onze bakspatel niet om.

Elk evenement ontstaat vanuit een bepaalde gedachte of visie. Wij maken de vertaalslag vanuit die visie naar een heerlijke menu. Wij zorgen dat het menu jullie gasten aanspreekt, maar ook bijdraagt aan de boodschap van je evenement. Dit kan flink uiteenlopen. Van een zittend galadiner met vis als thema of een buffet vol met comfort food tot een walking diner met vergeten groente. Alles bomvol Smaak.

Natuurlijk stellen we een menu samen dat bij jullie past, maar wij Smaakmakers hebben een nieuwsgierige kijk naar foodtrends. Hoe leuk is het jullie gasten te trakteren op iets wat ze nog niet eerder hebben mogen ervaren! Dit moet wel passen bij wat je wil uitstralen. Ook aan traditionele ideeën geven wij een creatieve draai.

prikkel Alle zintuigen

Niet alleen het eten dat je serveert kan bijdragen aan jullie visie. Het gaat om alle zintuigen. Het logo zien, kleuren herkennen of geuren tot je nemen. Eten kan hierin ondersteunen bij een unieke beleving op je evenement! Wat is eten toch héérlijk!

Het oog wil natuurlijk ook wat. De kleuren van het eten vormen al een mooi plaatje, maar de sfeer waarin het eten gepresenteerd wordt is natuurlijk ook erg belangrijk. Onze smaak reikt verder dan alleen smaak in eten. De juiste aankleding zorgt ook voor een smaakvolle uitstraling op locatie. Boek je bij ons een cateringsklus, dan beloven wij dat het er perfect uit ziet. Of dit nu de buffetten zijn waarvan wij het eten serveren, een live-cooking locatie of de gedekte tafels bij een gala diner. We kunnen ook de volledige aankleding van je evenement op ons nemen.

bijpassend drankje?

Niet geheel onbelangrijk, voor een lekkere dorstlesser ben je bij Smaakmakers ook aan het juiste adres. We kunnen een welkomstdrankje of een bijpassend wijnarrangement samenstellen, maar het is ook mogelijk om de volledige natte horeca aan ons uit te besteden. We hebben ervaring tot 10.000 personen! Je kunt dan alles uit handen geven. We kijken hierbij weer naar jullie gasten en de boodschap van het evenement! Smaakmakers voor een optimale Smaaksensatie!

Van ontbijt tot diner

Ontbijten moet je, een lunch is lekker meegenomen en het avondeten? Ja, dat is voor ons toch wel het hoogtepunt van de dag. Onze 3 favoriete eetmomenten én nog wat andere ideeën hebben we dan ook hieronder uitgewerkt om je een idee te geven van onze diensten. Bij alle eetmomenten staat samen eten en delen centraal. Maar we spelen graag met hoe je eet. In buffetvorm, rondom de BBQ of staand tijdens een vorkjes diner. Elke manier is leuk en het eten is bomvol Smaak!

Eten kun je natuurlijk de hele dag. Naast al dat lekkers is er nog veel meer mogelijk. Voor een Smaakvolle brunch, high tea, hapjes buffet, sweet table of een midnight snack kun je ook bij ons terecht. Neem contact op met één van onze Smaakmakers en wij doen je graag een voorstel.

ONtbijt

Kick-start je dag met een goed ontbijt. In buffetvorm met verse ingrediënten en boordevol Smaak en vitamines. Ook mogelijk met Live Cooking! Een lekkere manier om een meeting of vergadering gezamenlijk af te trappen. De Smaakmakers zorgen niet alleen voor het eten en de sapjes, maar ook over materiaal en de afwas hoef je je geen zorgen te maken. Lekker wakker worden toch? 

lunch

Is die kick-start nou net iets te vroeg, serveer dan eens een heerlijke lunch. Een ideale onderbreking van een druk programma. Mogelijk in buffetvorm, maar ook als zittende (meer-gangen) lunch.

Buffet

Een buffet ouderwets? Misschien een beetje. Een buffet gewoontjes? Echt niet! Onze buffetten zijn spannend en Smaakvol. We zorgen dat er voor ieder wat lekkers is en, niet geheel onbelangrijk, dat er voldoende is zodat niemand hoeft voor te dringen in de rij. Oh en die rij? Wij denken goed na over de logistieke kant, zodat er geen lange rijen ontstaan! 

BBQ

Koken vinden we geweldig, maar BBQ-en.. daar kun je de Smaakmakers voor wakker maken. Deze quilty pleasure delen we graag. Alleen je hebt wel BBQ-en en BBQ-en. En worstje, speklap of sateetje kan, maar wij gaan liever voor groot vlees dat perfect tot zijn recht komt op onze smoker! Een flink stuk buikspek of een malse runderbavette. Wij krijgen al honger! Voor vis draaien we onze BBQ-tang ook niet om. De BBQ maken we compleet met Smaakvolle bijgerechten.  

Diner

Voor-, hoofd- en nagerecht? Of een diner met 8 gangen? U vraagt en wij serveren. Een diner kan een wat chiquer tintje hebben of we kunnen een aantal echte publieksfavorieten serveren, natuurlijk wel met een Smaakmakers sausje. Aan jou de keuze, want jij kent tenslotte jouw gasten het best! 

Vorkjes diner

Kleine hapjes in een lekkere ongedwongen setting? Dan is een vorkjes diner echt iets voor jouw evenement! Je kunt een menu samenstellen met verschillende Smaaksensaties, passend bij de honger van je gasten en duur van je evenement. Van 5 gangen tot 12 gangen. En doordat iedereen staat, spreek je veel mensen en kan er ondertussen entertainment en vermaak plaatsvinden. Ideaal voor een muzikale feestavond of een netwerkbijeenkomst!