Kijken, kijken en dan een Smaaksensatie kopen!

Wat voor vlees je in de kuip hebt? Wij geven je met plezier een kijkje in onze Smaakmakers keuken. Catering op maat, vinden we onwijs gaaf. We combineren dan je wensen en voegen daar onze ingrediënten aan toe, maar we hebben een paar klassiekers die gewoon echt goed zijn! Vind je het fijn om gewoon lekker om te neuzen tussen al dat lekkers, dan ben je hier op de juiste plek! Natuurlijk is het mogelijk op de recepten iets aan te passen. We horen graag of we mogen meedenken!

Van ontbijt tot diner

Ontbijten moet je, een lunch is lekker meegenomen en het avondeten? Ja, dat is voor ons toch wel het hoogtepunt van de dag. Onze 3 favoriete eetmomenten hebben we dan ook uitgewerkt in ‘onze recepten’. Bij alle eetmomenten staat samen eten en delen centraal. Maar we spelen graag met hoe je eet. In buffetvorm, rondom de BBQ of staand tijdens een vorkjes diner. Elke manier is leuk en het eten is bomvol Smaak!

Eten kun je natuurlijk de hele dag. Naast al dat lekkers is er nog veel meer mogelijk. Voor een Smaakvolle brunch, high tea, hapjes buffet, sweet table of een midnight snack kun je ook bij ons terecht. Neem contact op met één van onze Smaakmakers en wij doen graag een voorstel.

ONtbijt

Kick-start je dag met een goed ontbijt. In buffetvorm met verse ingrediënten en boordevol Smaak en vitamines. Ook mogelijk met Live Cooking! Een lekkere manier om een meeting of vergadering gezamenlijk af te trappen. De Smaakmakers zorgen niet alleen voor het eten en de sapjes, maar ook over materiaal en de afwas hoef je je geen zorgen te maken. Lekker wakker worden toch? 

lunch

Is die kick-start nou net iets te vroeg, serveer dan eens een heerlijke lunch. Een ideale onderbreking van een druk programma. Mogelijk in buffetvorm, maar ook als zittende (meer-gangen) lunch.

Buffet

Een buffet ouderwets? Misschien een beetje. Een buffet gewoontjes? Echt niet! Onze buffetten zijn spannend en Smaakvol. We zorgen dat er voor ieder wat lekkers is en, niet geheel onbelangrijk, dat er voldoende is zodat niemand hoeft voor te dringen in de rij. Oh en die rij? Wij denken goed na over de logistieke kant, zodat er geen lange rijen ontstaan! 

BBQ

Koken vinden we geweldig, maar BBQ-en.. daar kun je de Smaakmakers voor wakker maken. Deze quilty pleasure delen we graag. Alleen je hebt wel BBQ-en en BBQ-en. En worstje, speklap of sateetje kan, maar wij gaan liever voor groot vlees dat perfect tot zijn recht komt op onze smoker! Een flink stuk buikspek of een malse runderbavette. Wij krijgen al honger! Voor vis draaien we onze BBQ-tang ook niet om. De BBQ maken we compleet met Smaakvolle bijgerechten.  

Diner

Voor-, hoofd- en nagerecht? Of een diner met 8 gangen? U vraagt en wij serveren. Een diner kan een wat chiquer tintje hebben of we kunnen een aantal echte publieksfavorieten serveren, natuurlijk wel met een Smaakmakers sausje. Aan jou de keuze, want jij kent tenslotte jouw gasten het best! 

Vorkjes diner

Kleine hapjes in een lekkere ongedwongen setting? Dan is een vorkjes diner echt iets voor jouw evenement! Je kunt een menu samenstellen met verschillende Smaaksensaties, passend bij de honger van je gasten en duur van je evenement. Van 5 gangen tot 12 gangen. En doordat iedereen staat, spreek je veel mensen en kan er ondertussen entertainment en vermaak plaatsvinden. Ideaal voor een muzikale feestavond of een netwerkbijeenkomst!