Kerst

Kerst

All i want for christmas is Smaakmakers

All i want for christmas is smaakmakers

 

Wat is er nou mooier dan een onvergetelijke kerst met de mensen waar je van houdt? Bij Smaakmakers Events organiseren wij deze kerst voor jou! Het enige wat jij hoeft te doen is genieten en geweldige herinneringen maken. Jouw kerst begint bij Smaakmakers!

Previous slide
Next slide

Kerstdiner

Ga jij voor het 3 of 5 gangen diner met heerlijke winterse gerechten die door ons bereid worden op locatie? Het enige wat jij hoeft te doen is genieten en onvergetelijke herinneringen maken met je geliefden! Wij zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgt en helemaal naar jouw smaak is.

 Gezellig samen hapjes delen? Dan is het sharing diner een goede keuze. Een sharing diner is al mogelijk van twee tot vier gangen, Waarbij je heerlijk met zijn allen geniet van de smaakvolle gerechten.

Kerstborrel

Liever een gezellige kerstborrel in plaats van een kerstdiner? Dat kan natuurlijk ook! Wij maken voor jou de lekkerste hapjes terwijl jullie lekker aan het genieten zijn met een heerlijke kerstborrel.

Echt even genieten en niks hoeven te regelen, heerlijk toch!

 

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Kerstfeest

Wil jij een keer wat anders dan een diner dan organiseren wij voor jou een geweldig kerstfeest helemaal naar jouw wens! Lekker dansen op de leukste liedjes in jullie feestelijkste kerst kleding en ook nog eens genieten van de lekkerste hapjes en drankjes! Wat wil je nog meer?

Smaakmakers heeft alles in huis om jouw kerstfeestavond perfect te organiseren. We kennen de mooiste locaties, de beste leveranciers en hebben de leukste thema’s.

Kerstmarkt

Kerst in een festival stijl? Dan kan je kiezen voor een gezellige kerstmarkt met heerlijke winterse gerechten en natuurlijk warme chocolademelk en glühwein. Wij regelen toffe foodtrucks voor bij jou op de locatie. Een kerstmarkt is natuurlijk niet compleet als er geen kraampjes zijn waar je verschillende dingen kan doen. Gezellig tussen alle kraampjes, lichtjes en vrolijke kerstmuziek.

Een leuke en gezellige activiteit erbij doen? Dat kan natuurlijk ook! Kijk hier voor de mogelijkheden.

Previous slide
Next slide

Nieuwjaarsborrel

Wil jij nou het jaar goed afsluiten en proosten op het nieuwe jaar? Dan plannen wij een onvergetelijke nieuwjaarsborrel voor jou of dat nou met je familie, vrienden of werk is wij maken er een gezelligheid van.

Met de lekkerste champagne en hapjes zijn jullie helemaal klaar voor het prachtige nieuwe jaar.

Locatie

Wellicht heb je zelf al een locatie in gedachten of wil je juist graag dat wij hierin meedenken dan brengen wij onze ideeën samen met die van jou om zo tot de perfecte locatie te komen. Wij bouwen elke locatie om tot een gezellige en warme kerstsfeer of dat nou lekker knus bij een vuurtje is, in een chique zaal of gewoon vertrouwd bij jou thuis, voor ons is niks te gek.

De key voor een geweldige kerst begint bij de locatie.

Previous slide
Next slide

Wil jij een smaakvolle kerst? Neem contact met ons op

foto anne gril-min
foto vlees
foto truck-min