JUBILEUM FEEST

Deze mijlpaal Smaakvol vieren?

Bestaat je onderneming 25 jaar, 50 jaar of misschien wel 100 jaar? Dan is dat een jubileum dat je eigenlijk niet onopgemerkt voorbij mag laten gaan. Vier deze mijlpaal en blik terug op de afgelopen jaren. Wat waren de hoogtepunten, hoe ben je gegroeid en waar sta je nu? Sta stil bij deze mijlpaal en organiseer een memorabel jubileumfeest!

Stap 1 is ja zeggen tegen een jubileumfeest en een budget en doel bepalen. Vervolgens zijn er heel veel mogelijkheden waar je uit kan kiezen. Waar mag het feest plaatsvinden? Krijgt het een meerdaags karakter om verschillende doelgroepen te bedienen? En wie zijn dan de doelgroepen? Medewerkers, of ook relaties en klanten? De Smaakmakers helpen je graag op weg om de juiste keuzes te maken voor een onvergetelijk feest!

Alles volgens planning

Het wordt geen onvergetelijk feest zonder de juiste opbouw van het programma, een geweldige uitstraling/ inrichting van de locatie, ludiek entertainment en natuurlijk eten dat zorgt voor een Smaaksensatie! Laat de Smaakmakers alles op elkaar afstemmen en jullie ontzorgen. Tijd voor een feestje!

Neem contact op met één van onze Smaakmakers en we maken een passend voorstel voor je jubileum!