HUNGER GAMES

Gebaseerd op de razend populaire filmreeks The Hunger Games presenteren wij het Hunger games spel. 

We nemen je mee in de wereld van het land Panem, met haar Capitol en de twaalf districten. Elk district heeft zijn eigen expertise en leveren producten aan de samenleving. De spelonderdelen zijn gebaseerd op die twaalf expertises.

‘May The Odds Be Ever In Your Favor!’

Treed binnen de cirkel en vecht in teams de strijd uit. Welk district is het sterkste? De teams bestaan uit c.a. acht personen en er zijn maximaal twaalf teams, gerelateerd aan het aantal districten. Elk district in het Hunger games spel heeft zijn eigen thema en spelonderdelen. Het ene district is beter in de jacht, het andere district is het beste in puzzelen. Je speelt op elk district korte, soms intensieve spellen om te kijken wie de beste is. Je strijd tegen de klok om de snelste tijd. Tijdens het spelen rouleren de teams op de grote spelcirkel van district naar district. Kom je op je eigen district? Dan heb je daar spelvoordeel in de vorm van een voorsprong of tips.

Het Hunger games spel staat voor een reeks korte en intensieve spellen!

De spellen in de districten zijn allemaal tijdsgebonden. Rond je de meeste districten als snelste af, dan wint jouw team. Verwacht spellen als:
• water dragen
• schieten
• puzzels
• vuur maken
• de bibberspiraal
• boomstamzagen
• en nog veel meer.

Om het Hunger games spel te kunnen organiseren hebben we als enige een groot veld nodig. Dit kan een voetbalveld zijn bij de plaatselijke vereniging, een park of ander ruim grasveld.

Duur

Deze activiteit duurt 2 uur

Locatie

Grote buitenlocatie!

Eten & Drinken

Hunger gekregen? Na dit spel is het mogelijk om met z'n allen wat te gaan eten

Previous
Next

Meer weten?

Benieuwd naar de Hunger Games?
Neem contact met ons op