GRAFFITI WORKSHOP

Organiseer jij een personeelsuitje of activiteiten dag? 

Voeg de graffiti workshop dan eens toe aan je programma. Toon je creativiteit en ontdek de ware graffiti artiest in jezelf! 

Graffiti is kunst! 

In de trein, in de auto of wandelend door de stad, overal kom je graffiti kunstwerken tegen. Deze vaak illegale vorm van kunst is niet te missen en erg interessant. Vaak schuilt er een prachtig verhaal achter de teksten en afbeeldingen die vereeuwigd zijn op viaducten, wanden en soms zelfs treinen. Tijdens de graffiti workshop leer jij de technieken en het verhaal achter deze kunstvorm en werk je aan je eigen kunstwerk. 

Je eigen graffiti kunstwerk.

Tijdens de graffiti workshop kan iedereen werken aan zijn of haar eigen kunstwerk. Onder de begeleiding van ervaren graffiti artiesten kom je op de mooiste ideeën. De begeleiders zorgen er samen met jou voor dat je idee vereeuwigd wordt op de plaat. 

Wij zorgen voor alles wat je nodig hebt. Van de platen en spuitbussen tot alle bescherming zoals handschoenen, overalls en schoenbeschermers. Er zijn tal van mogelijkheden met de graffiti workshop. Wil je deze activiteit op maat maken? Dan kan er een centraal thema worden bedacht, eventueel aansluitend op een werk gerelateerd thema.  

De graffiti workshop is uitstekend te combineren met andere activiteiten om een compleet dagprogramma op te stellen. We kunnen de workshop bijvoorbeeld integreren in de zeepkistenrace, maar ook als keuze onderdeel verwerken in een keuzeprogramma. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden. 

Duur

Deze activiteit duurt 1,5 uur

Locatie

Deze activiteit is mogelijk in een park, buitengebied of in de stad.

Eten & Drinken

Wil je na de activiteit wat drinken of een hapje eten? Ook dit kunnen we voor je regelen

Bijzonderheden

Wil je een thema toevoegen aan deze graffiti workshop? Dat is mogelijk, onze instructeurs denken graag met je mee!​

Previous
Next

Meer weten?

Benieuwd naar de graffiti workshop? Neem dan contact met ons op