FORD BOYARD

Fort Boyard is een spel, gebaseerd op het gelijknamige televisieprogramma, waarbij je door middel van het uitvoeren van opdrachten, sleutels en munten kunt verzamelen. 

Het Fort Boyard is gebouwd door Napoleon ter bescherming tegen de Engelsen. Het fort staat in zee, voor de Franse kust en is het decor voor deze spelshow. Passe Partout en Horloge zijn er helaas niet bij, maar onze enthousiaste presentator sleept jullie vol spanning naar de eindstrijd. 

Verzamel de meeste sleutels

In een programma van c.a. twee uur speel je met je team diverse spelrondes. Als waardering voor de afgeronde opdrachten ontvang je munten. De twee teams met de meeste munten gaan door naar het eindspel. Maar hier houdt het niet op. Tijdens de opdrachten bestaat de kans dat je sleutels vindt. Deze sleutels helpen je tijdens het eindspel sneller naar de uitweg. Dus mis ze niet!

Haal jij het eindspel en ontsnap je uit Fort Boyard?

Je gaat tijdens Ford boyard maar voor één ding, en dat is mee doen aan het eindspel. Alleen de twee beste teams kwalificeren zich voor de zinderende finale. Hoe je het eindspel bereikt? Haal de meeste munten op in de voorgaande rondes. Tijdens het eindspel bevind je je in een kooi. Om je te bevrijden uit deze kooi moet je kisten zien te openen, met daarin sleutels naar de volgende. Als je tijdens de voorgaande opdrachten al sleutels hebt verzameld, dan werkt dit in je voordeel. Kom je sleutels te kort? Dan beantwoord je vragen of los je puzzels en raadsels op om de kisten te openen. Welk team bevrijd zich als eerste uit Fort Boyard?

Duur

Deze activiteit duurt 2 uur

Locatie

Fort boyard speel je op een leuke buitenlocatie

Eten & Drinken

Honger gekregen? Vraag naar de mogelijkheden

Previous
Next

Meer weten?

Benieuwd naar Ford Boyard?
Neem contact met ons op