Events

Feestavond

Smaakvolle feestjes

Een feestavond is het perfecte middel om je personeel te bedanken voor hun inzet, en dé manier om op een informele manier nader kennis met ze te maken. Zo vaak zie je een directeur niet op de dansvloer staan met zijn personeel. Je geeft zelf invulling aan je feestavond. De keuze is gigantisch. Wil je ruimte voor de presentatie van de jaarcijfers, of wil je juist even niet aan het werk denken. Moet er een diner geserveerd worden of blijft het bij wat hapjes? Als je je feestavond via Smaakmakers organiseert heb je geheid een feest waar nog lang over na wordt gepraat. Smaakmakers heeft alles in huis om jouw feestavond perfect te organiseren. We kennen de mooiste locaties, de beste leveranciers en hebben de leukste thema’s. 

Geef je feestavond een thema!

Het leuke van een feestavond is, dat je er alle kanten mee uit kan. Er zijn tal van leuke thema’s die je feestavond net dat beetje extra geven. Er zijn vele mogelijkheden om een thema tot zijn recht te laten komen. Met aankleding, verlichting en attributen laten we elk thema schitteren. Je kan het zo gek niet bedenken, het is er. Van lichtgevende dansvloeren voor je disco-thema, tot echte Amerikaanse vrachtwagens bij je Truckerville-thema. Maak je feestavond helemaal compleet met bijpassende activiteiten. Met een thema kan je zorgen voor eenheid, door bijvoorbeeld een dresscode af te spreken, maar dat hoeft natuurlijk niet. Ben je benieuwd naar onze thema’s? Scroll dan snel verder.

Neem contact op met één van onze Smaakmakers en we lichten onze concepten voor feestavonden graag toe.  

Teamuitje

Samen kijken we naar de activiteit die bij jullie past!

Welke activiteit spreekt je aan? Zin in een creatief uitje, een spannende City Game of wil je het uithoudingsvermogen testen tijdens een actieve activiteit? We hebben genoeg toffe en unieke groepsactiviteiten. 
Lees meer

Dagprogramma

Een hele dag met je team onder de pannen zijn?

Een losse activiteit is erg leuk, maar een hele dag weg met je personeel is nog leuker. Laat ons jouw dagprogramma organiseren en geniet maximaal!
Lees meer

Feestavond

Tijd voor een gezellige feestavond? 

Misschien heb je zelf al een idee in gedachten of spreekt één van onze concepten je aan. Wat dacht je van een Peaky Blinders, Ik hou van Holland of 80’s party?
Lees meer

Bedrijfsuitje met overnachting

Leer elkaar kennen tijdens een personeelsreis!

Al een bestemming in gedachten? Wat dacht je van Keulen, Antwerpen of Eindhoven? Geniet een heel weekend van je team tijdens een personeelsreis naar bestemming naar keuze. 
Lees meer

Evenement op eigen locatie

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum
Lees meer

Bedrijfsfestival

Is jouw personeel ook gek op festivals? 

Organiseer dan een eigen (mini-) bedrijfsfestival. Geheel in sfeer bouwen wij een dagfestival op met leuke activiteiten, foodtrucks en een echte festivaltent. 
Lees meer

Jubileum feest

Van harte gefeliciteerd met deze prestatie!

Bestaat het bedrijf 5, 10 of zelfs 50 jaar? Dat moet natuurlijk gevierd worden! Kijk snel naar de mogelijkheden en laat deze unieke gebeurtenis niet onopgemerkt voorbij gaan. 
Lees meer

Openingsfeest

Klaar voor de ultieme housewarming?

Ga jij verhuizen, renoveren, verbouwen of wordt een afgerond project onthuld? Zet dan de Smaakmakers in om deze gelegenheid niet onopgemerkt voorbij te laten gaan en een unieke opening te realiseren!
Lees meer

Eindejaarsfeest

Is jouw personeel ook gek op festivals? 

Organiseer dan een eigen (mini-) bedrijfsfestival. Geheel in sfeer bouwen wij een dagfestival op met leuke activiteiten, foodtrucks en een echte festivaltent. 
Lees meer