Evenementen & activiteiten

Tijd om te ontspannen of te vieren?

Een personeelsevenement biedt de uitgelezen mogelijkheid om het personeel te bedanken of te bouwen aan een hecht team. Kies voor een toffe groepsactiviteit, unieke feestavond of een compleet dagprogramma!

Zakelijk, maar wel met een knipoog!

Een grootste opening
voor een nieuw pand, een nieuw product publiekelijk lanceren  of het groter aanpakken tijdens een congres of relatie evenementAllerlei Smaakvolle mogelijkheden voor jouw evenement.

Personeelsevenementen

Samen kijken we naar de activiteit die bij jullie past!

Welke activiteit spreekt je aan? Zin in een creatief uitje, een spannende City Game of wil je het uithoudingsvermogen testen tijdens een actieve activiteitWe hebben genoeg toffe en unieke groepsactiviteiten. 

Leer elkaar kennen tijdens een personeelsreis!

Al een bestemming in gedachten? Wat dacht je van Keulen, Antwerpen of Eindhoven? Geniet een heel weekend van je team tijdens een personeelsreis naar bestemming naar keuze. 

Is jouw personeel ook gek op festivals? 

Organiseer dan een eigen (mini-) bedrijfsfestival. Geheel in sfeer bouwen wij een dagfestival op met leuke activiteiten, foodtrucks en een echte festivaltent

Een hele dag met je team onder de pannen zijn?

Een losse activiteit is erg leuk, maar een hele dag weg met je personeel is nog leuker. Laat ons jouw dagprogramma organiseren en geniet maximaal!

Tijd voor een gezellige feestavond? 

Misschien heb je zelf al een idee in gedachten of spreekt één van onze concepten je aan. Wat dacht je van een Peaky BlindersIk hou van Holland of 80’s party?

Zakelijke evenementen

Van harte gefeliciteerd met deze prestatie!

Bestaat het bedrijf 5, 10 of zelfs 50 jaar? Dat moet natuurlijk gevierd worden! Kijk snel naar de mogelijkheden en laat deze unieke gebeurtenis niet onopgemerkt voorbij gaan. 

Bedanken, ontmoeten of vieren? 

Leveranciers, klanten, distributeurs, het zijn allemaal relaties. En deze wil je natuurlijk goed onderhouden. Wij Smaakmakers weten wel hoe! Organiseer een klantendag, meeting of een bedrijfsfestival?   

Klaar voor de ultieme housewarming?

Ga jij verhuizen, renoveren, verbouwen of wordt een afgerond project onthuld? Zet dan de Smaakmakers in om deze gelegenheid niet onopgemerkt voorbij te laten gaan en een unieke opening te realiseren!

Eén kans voor een Smaakvolle eerste indruk!

Is het tijd om na maanden, misschien wel jaren, aan voorbereiding een nieuw product, een andere lijn of campagne te lanceren? Dan helpen wij Smaakmakers eraan mee om een onvergetelijke indruk achter te laten!

Tijd voor een imposante benadering?

Organiseer een bijeenkomst om ervaring te delen. Kies voor de benadering die past bij jouw doel en ontvang de gewenste feedback en deel de juiste kennis.