ESCAPE THE CITY

Escape the city neemt je mee in het verhaal van de Heineken ontvoering. 

Je bent de ontvoerders Holleeder, van Hout en Meijer op het spoor en moet Freddy Heineken en Ab Doderer vinden voor het te laat is. In teams ga je op pad, op zoek naar Heineken en Doderer. Aan de hand van aanwijzingen en opdrachten baan je je een weg door de stad, steeds dichterbij je doel. De zoektocht gaat ook naar de tonnen met briefgeld, ergens verstopt in de stad. Vind jouw team Heineken en het geld, voor de politie dat doet? Dan ga je er met de  enige echte ‘escape the city’ prijs vandoor!

Ben jij sneller dan de politie?

Je hebt anderhalf uur de tijd om Heineken en Doderer te vinden, voordat ze worden overgeplaatst naar een nieuwe geheime locatie. Ben je te laat? Dan word de stad hermetisch afgesloten door de politie, en word je zoektocht gestaakt. Weet jouw team als eerste de heren te vinden? Escape the city bevat spannende opdrachten zoals communiceren via morse code, kaart navigeren, rekensommen en cryptische raadsels. Je ontvangt tijdens Escape the city regelmatig videoboodschappen op je tablet. Deze boodschappen bevatten cruciale informatie. Houd de tablet dan ook goed in de gaten!

Welke stad is jouw decor voor dit bloedstollende verhaal?

Escape the city speel je in bijna elke stad in Nederland. Ben je benieuwd welke? Neem dan gerust contact met ons op. Escape the city is een interactieve citygame met behulp van een tablet die live berichten ontvangt. Het team dat Escape the city wint krijgt een ludieke prijs.

Duur

Deze activiteit duurt 2 uur

Locatie

Deze activiteit speel je in een stad naar keuze

Eten & Drinken

Niet ontsnapt? Geen probleem we zorgen voor een leuke eetlocatie in de stad

Previous
Next

Meer weten?

Benieuwd naar Escape the city? 
Neem contact met ons op