Kennis en ervaring delen

Een congres klinkt groots en wetenschappelijk, en dat kan het ook zijn, maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet. Wil jij graag delen wat je onderneming doet of waar jullie voor staan. Of ben je op zoek naar de wensen van jouw klanten? Een congres kan de uitkomst bieden. Geef betekenis aan je werk!  Hoe wel (eenzijdige) kennis en ervaring delen vaak prioriteit nummer 1 is, voorziet een congres in veel meer behoeften. Het is weer een mogelijk om te ontmoeten en om de waarde van een partnership te benadrukken. Welke onderwerpen spelen er nu aan de vraagzijde en welke valkuilen kunnen op jullie pad komen in de toekomst. Biedt een luisterend oor en geef de klant een stem 

Lach, werk en bewonder!

Een congres kan een ééndaags of meerdaags karakter hebben. Het belangrijkste is dat het wel blijft boeien. Door het kiezen van de juiste sprekers en het programmeren van leuke workshops, zorg je dat een congres indruk maakt en blijft hangen. Wij Smaakmakers kunnen boeien, maar wij begrijpen dat jullie waarschijnlijk de betere sprekers uit jullie vakgebied kennen. Over de rest van de programmering zoals de invulling van de workshop(s), het kiezen van de juiste presentator/presentatrice en de juiste opbouw van de dag, geven wij graag advies.

Een Smaakvol congres?

Even belangrijk als het programma, zijn de randzaken. Welke locatie kies je voor je congres, voor wie moet dit makkelijk te bereiken zijn en hoe veel gasten verwacht je? Zo maar een aantal logistieke en praktische vraagstukken, waarbij wij kunnen ondersteunen of ontzorgen. Niet alleen voor de praktische zaken kun je bij de Smaakmakers terecht. Juist om het congres een eigen karakter te geven op een Smaakvolle manier, ben je aan het juiste adres. De Smaakmakers ontzorgen op gebieden van horeca en aankleding. Alles ziet er piekfijn uit en het eten is een dikke vette Smaaksensatie!