OP ZOEK NAAR EEN UNIEKE EETBELEVING?

Lekker eten, boordevol met Smaak en net even iets anders dan bij de buurman. Dat is wat wij jou willen bieden. We hebben een aantal recepten die onze Smaakmakers hebben samengesteld omdat wij dit echt gaaf vinden, maar voor een concept op maat draaien wij ook onze bakspatel niet om.

Elk evenement ontstaat vanuit een bepaalde gedachte of visie. Wij maken de vertaalslag vanuit die visie naar een heerlijke menu. Wij zorgen dat het menu jullie gasten aanspreekt, maar dat ook bijdraagt aan de boodschap van je evenement. Dit kan flink uiteenlopen. Van een zittend galadiner met vis als thema of een buffet vol met comfort food tot een walking diner met vergeten groente. Alles bomvol Smaak.

Natuurlijk stellen we een menu op dat bij jullie past, maar wij Smaakmakers hebben een nieuwsgierig kijk naar foodtrends. Hoe leuk is op jullie gasten te trakteren op iets wat ze nog niet eerder hebben mogen ervaren! Dit moet wel passen bij wat je wil uitstralingen. Ook aan traditionele ideeën geven wij een creatieve draai.

prikkel Alle zintuigen

Niet alleen het eten dat je serveert kan bijdragen aan jullie visie. Het gaat om alle zintuigen. Het logo zien, kleuren herkennen of geuren tot je nemen. Ook hierin kan eten ondersteunen bij een unieke beleving op je evenement! Wat is eten toch héérlijk!

Het oog wil natuurlijk ook wat. De kleuren van het eten vormen al een mooi plaatje, maar de sfeer waarin het eten gepresenteerd wordt is natuurlijk ook erg belangrijk. Onze Smaak rijkt verder dan alleen Smaak in eten. De juiste aankleding zorgt ook voor een Smaakvolle uitstraling op locatie. Boek je bij ons een cateringsklus, dan beloven wij dat het er perfect uit ziet. Of dit nu de buffetten zijn waarvan wij het eten serveren, een live-cooking locatie of de gedekte tafels bij een gala diner. We kunnen ook de volledige aankleding van je evenement op ons nemen.

bijpassend drankje?

Niet geheel onbelangrijk, voor een lekkere dorstlesser ben je bij de Smaakmakers ook aan het juiste adres. We kunnen een welkomstdrankje of een bijpassend wijnarrangement samenstellen, maar het is ook mogelijk om de volledige natte horeca bij ons uit te besteden. We hebben ervaring tot 10.000 personen! Je kunt dan alles uit handen geven. Ook hierbij kijken we weer naar jullie gasten en de boodschap van het evenement! Smaakmakers voor een optimale Smaaksensatie!

Sluit Menu