BORREL BATTLE

Met de borrel battle zijn jij en je collega’s binnen twee uur tijd professioneel borrelaars! 

Tijdens dit interactieve borrel spel gaan jij en je collega’s met behulp van tv schermen, buzzers en formulieren de strijd aan om de titel: chef bitterbal!
Er worden verschillende rondes gespeeld zoals o.a. de grote prikdik ronde, raad de blanke borrel en raad bekende kroeg hits. Ga met je team voor de winst, want die is niet mager! Het winnende team krijgt de schaal met bitterballen! 

Spelen onder het genot van een hapje en een drankje

De borrel battle is geen borrel zonder hapjes en drankjes. Tijdens het spelen krijgen jullie lekkere versnaperingen aangeboden en staan er diverse zoutjes op tafel. Tijdens het spel kan er ook genoten worden van een biertje of wijntje, en natuurlijk zijn er ook alcoholvrije cocktails of dranken voor de liefhebber.  

Voor bij de vrijdagmiddagborrel

Tijdens deze gezellige activiteit passeren de leukste borrelfeiten en weetjes. Je kan er dus daadwerkelijk iets van opsteken! De borrel battle is uitermate geschikt als starter van je bedrijfsborrel of teamuitje, óf als leuk extraatje tijdens de vrijdagmiddagborrel. 

 Zin in deze gezellige borrel battle? Boek dan snel

Aan de slag!

Een BBQ-workshop is geen workshop als je niet zelf achter de grill hebt gestaan. Jij en je collega’s gaan een volwaardig diner bereiden op onze BBQ’s en Smokers. Je zult diverse vlees-en visgerechten klaar maken, en we beginnen bij de basis. Je maakt je eigen marinades en kruiden-rubs. In twee of drietallen ga je te werk, en aan de hand van duidelijke recepten helpen we je op weg om jouw gerecht klaar te maken. Alle ingrediënten en materialen zijn voorhanden en als je hulp nodig hebt is de pitmaster er om alle vragen te beantwoorden.

Als je van plan bent om deze geweldige BBQ workshop te gaan boeken zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Geef uiterlijk een week van tevoren de dieetwensen van alle deelnemers door zodat wij rekening kunnen houden met alle gasten. De BBQ-workshop kan op vele locaties worden gehouden, echter moet er wel een plek zijn waar we buiten kunnen staan, het liefst gedeeltelijk overdekt. Is dit niet beschikbaar, dan denken wij graag met je mee. Met een tent komen we een heel end!

Duur

Deze activiteit duurt 2 uur

Locatie

Binnen of buiten, overal kan je borrelen

Eten & Drinken

Inclusief proefhapjes en proefdrankjes

Previous
Next

Meer weten?

Benieuwd naar de Borrel Battle? 
Neem dan contact met ons op