BBQ WORKSHOP

Koken in de buitenlucht is wat ons betreft het mooiste dat er is. 

Wij gebruiken zelf de BBQ het hele jaar door. Deze passie delen we graag met anderen. Na deze BBQ workshop denk jij voortaan niet meer aan voorgegaarde worstjes en speklapjes, maar aan mooie stukken vlees, met zorg én kennis bereid. BBQ-en is meer dan dat dunne lapje vlees in twee minuten gaar grillen. BBQ-en vergt soms tijd en geduld, wij doen het low ’n slow! 

Van de BBQ workshop kun je flink wat aanste.. euh, opsteken.

De BBQ workshop begint met een gedeelte theorie. Onze pitmaster verteld je alles wat je maar wil weten over het BBQ-en. Waar moet je rekening mee houden als je een groot stuk vlees gaat roken? Welke groenten en fruit kan je op de BBQ bereiden? Wanneer gebruik je houtskool, en wanneer gebruik je briketten? Alle tips & tricks komen voorbij tijdens dit gedeelte. Je zult er achter komen dat de BBQ een enorm veelzijdig kookstel is! Kom met een lege maag naar deze workshop want je krijgt genoeg te proeven.

Aan de slag!

Een BBQ-workshop is geen workshop als je niet zelf achter de grill hebt gestaan. Jij en je collega’s gaan een volwaardig diner bereiden op onze BBQ’s en Smokers. Je zult diverse vlees-en visgerechten klaar maken, en we beginnen bij de basis. Je maakt je eigen marinades en kruiden-rubs. In twee of drietallen ga je te werk, en aan de hand van duidelijke recepten helpen we je op weg om jouw gerecht klaar te maken. Alle ingrediënten en materialen zijn voorhanden en als je hulp nodig hebt is de pitmaster er om alle vragen te beantwoorden.

Als je van plan bent om deze geweldige BBQ workshop te gaan boeken zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Geef uiterlijk een week van tevoren de dieetwensen van alle deelnemers door zodat wij rekening kunnen houden met alle gasten. De BBQ-workshop kan op vele locaties worden gehouden, echter moet er wel een plek zijn waar we buiten kunnen staan, het liefst gedeeltelijk overdekt. Is dit niet beschikbaar, dan denken wij graag met je mee. Met een tent komen we een heel end!

Duur

Deze activiteit duurt 4 uur

Locatie

Binnen en/of buitenlocatie.
Als de BBQ maar buiten kan staan

Eten & Drinken

Incl. BBQ diner, maar excl. drankjes! Vraag naar de mogelijkheden

Previous
Next

Meer weten?

Benieuwd naar de BBQ workshop? Neem contact met ons op